Post by ningcronilsiopor on Feb 22, 2022 13:53:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Dino Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Dino Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени ключове ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Dino Park 2022 version ▞▞▞
Много ми хареса тази игра.. до най-новата актуализация.Сега, когато отворя приложението, ми казва, че не съм свързан с интернет, така че не мога да играя цялата игра, но всичките ми други приложения работят и се свързват, бих искал да променя прегледа си, но може да изтрия играта, ако не е коригирана.
Тотално копая "Crazy Dino Park"! Досега една от най-любимите ми игри от магазина на Google Play. Играя тази игра всеки ден. Той е изключително лесен за използване. С много лесни за научаване контроли. Въведението излага всичко необходимо, за да знаете кратко и сладко. Има постоянен напредък, който трябва да се постигне чрез целите. Един детайл, който обичам от играта, е „Арена“, където мога да се бия. динозаври. Поддържа ме със средства и нещо за правене вместо твърде много "мъртво време". 7/20-9/21 и все още ♡!
Наистина харесвам играта и искам да й дам повече звезди, но просто не мога да го направя. на първо място, когато копаете за кости, цената за повторно копаене продължава да расте. втори много пъти ще напуснете място за копаене без кости, защото са ви свършили киркови брадви, с които да копаете, което намирам за голям проблем, защото в крайна сметка може да загубите много злато за копаене и да не получите нищо, защото последното парче от костта ти беше под камък. получавате динамит, но дори и тогава това не помага много и цената им се увеличава
Хубаво
Тази игра с времето ме караше да играя все по-малко. Стимулът умира, докато динозаврите се превръщат в ужасно изтеглени боклуци. Процентът на местата за копаене се увеличава всеки път, когато копаете там, без гаранция, че ще получите повече от една вкаменелост на копаене, също може да бъде дубликат, от който не се нуждаете. Основно деинсталирах, защото изглежда толкова зле, колкото повече играете и не исках да купувам бижута, за да купувам монети, за да копая за нещо, което вече имах и нямах нужда.
Щгнннпфйъио
Забавна игра, просто да седна и да играя, когато имам престой. Освен това динозаврите са доста сладки
Забавно, докато не трябваше да добавят малки глупави карти към микса, докато се бият, сега изглежда, че всеки, с когото се бия, има всички способности за карти, всеки е по-бърз по-силен и може перфектно да изпълни специална атака почти всяка атака сега играта е гадна, това беше тъжно допълнение към играта, имам предвид всеки имаше шанс за битка, преди картите да станат безсмислени и ужасно допълнение към глупава игра, която ми хареса за сега. Искам да спра да играя какъв е смисълът да дам на идиота предимство, не е че пускането на вид направи така защо
Готина игра. Добра работа за това. Моля, актуализирайте и играйте повече
Перфектна игра за релакс!
Crazy Dino Park Παιχνίδια παζλ dpl
Играх известно време, след това една сутрин получих грешка за повреден файл за запазване и каза, че трябва да инсталирам отново. Направих това, но запазването в облак не се възстанови, така че сега загубих целия напредък и покупки. Играйте на свой собствен риск.
Наистина ми харесва играта, просто ми се иска да е по-сериозна. Разбрах, че е насочено към малки деца, но колкото по-високо ниво правите динозаврите, толкова по-забавени изглеждат. Всички те просто се превръщат в дебели грозни петна... Като защо
Тази игра става много скучна много бързо. Просто копае за кости. Страничните куестове изглежда се появяват само когато в парка ви свърши пари. НАЙ-ГОЛЕМИЯ проблем който имам. Намирането на яйце го поставя в люпилката за 24 РЕАЛНИ часа. Само за да получите ПЪРВОТО динозавче в играта. Наистина? защо изобщо е това нещо? ако чакам 24 часа. трябва да е рядък динозавр. 24 часа за първия динозавър от играта е бик. Мога да смеля 12 от тях за тези 24 часа. Освен това. Интересува моите деца. но тази игра е скучна
новата актуализация взе някои от моите динозаври, за което наистина съм разстроен, тъй като някои от тях са трудни за получаване. като цяло сладка игра
ОБИЧАМ ДИНОЗАВРИТЕ И ЛУД ДИНО ПАРК
на всички времена в България и разполагам играта
Обичах тази игра и я играх почти постоянно до скорошната актуализация. Сега ми казва, че съм офлайн, въпреки че не съм. Моля, поправете това скоро.
По-късните нива са толкова произволни, че изглежда като хазарт, а не пъзел или игра за управление на зоологическа градина. Наистина жалко. Освен това има режим на битка, но е ужасен и може да бъде игнориран.
Crazy Dino Park Mõistatusmängud wnbi
Наистина уникална игра! Геология! Палеонтология! Не обичаен мач - 3 игра. И все пак представените концепции са достатъчно ясни, за да могат младите да ги схванат. (И се разтягат с хумор, доколкото изисканият иска да ги вземе... Потърсете НАВСЯКЪДЕ за кости 😁) Но бъдете предупредени: ще трябва да похарчите малко истински пари, за да създадете живот по-бързо от реално време.
Конфеты Лихорадка Казуальные sxq
Обикновено добра игра, но наскоро бях измамен с моите „Награди за реклами“, което доведе до плащането на 13 000 монети само за една кост. След като гледах "Сливане на дракони!" реклама за десети път и не получавам нищо от нея, доста съм разстроен. Сериозно, каква глупава реклама. Всичко това е гадно. Когато/ако видя подобрения, ще редактирам това.
Лоша актуализация. Актуализирах тази игра 3 различни пъти. След първата актуализация малките неща останаха. Като сняг и тоалети. Не мога да използвам мултиплейър бойната арена или хело състезанията. Първият път, когато играх след актуализацията, можех. Но сега, когато заредя играта, тя гласи, че трябва да актуализирам ОТНОВО! 3 пъти все още трябва да го оправя. Това е наистина забавна игра, просто пожелавам актуализациите да останат и да мога по някакъв начин да получа повече скъпоценни камъни по-бързо. Bo upgrade wothou gems, че получавам 1-3 всяка седмица. Гааа
Брат ми я има и не ми дава да я инсталирам.Защото ще го настигна 😧😧😧😧😧😞😞😞😞😞😖😖😣😣😣😣😣😣
От това, което видях за играта, изглежда, че може да е добра, но мисля, че попаднах на грешка, която не ми позволява да напредвам. След като откриете първите две кости и ги съберете заедно, сандъкът с животното изскача и човекът от урока говори. След като свърши, екранът потъмнява и има бяла стрелка, която сочи точно под сандъка. Опитах всичко, но нищо не работи. Чудех се дали някой знае как да поправя това вместо мен.
Забавна игра, синът ми я харесва. Но стигате до момент след няколко дни, че вече не можете да надстроите нищо, освен ако не платите. Не бих нарекъл това безплатна игра, а бих я нарекъл пробен период. Трябваше да го деинсталирам. Отговор: Играта е безплатна, но вашите надстройки изискват монети и диаманти, в един момент диамантите ви свършват и освен ако не закупите някои, ще трябва да играете играта месец, два, три, преди да можете да надстроите едно нещо. Имайте диаманти за по-бързо движение, но правете надстройките само монети
Добре, първоначално бях скептичен към тази игра. Изглеждаше наистина комичен по природа и реших, че ще го играя за ден-два и след това ще го изтрия, както правя с толкова много игри. Радвам се, че не го направих. Тази игра е невероятна! Обичам pvp аспекта, отглеждам парка си и получавам предмети.Не съм сигурен за какво са тези елементи, предполагам, че докато играта продължава, нещо ще бъде приложено. Обичам да мога да разбия банката (за 2,99 можете да спестите всичките си скъпоценни камъни, които намерите в разкопките). Играйте тази игра!
Усещам миризмата на pay2win от самото начало на играта. Една посредствена истина за опит, която трябва да се каже, че очаквах повече от същата компания, която ни донесе стачка! Тук виждам само осигуряване на приходи от самото начало. Деинсталиран
Обичам тази игра! Обичам динозаврите, копаене и всичко останало. Тази игра е много забавна! Моля, вземете! 9999999999999999999999×999999999999999999999999 звезди!
Скъпи IDREAMS, получаването на пари в тази игра е като да се опитваш да намериш диаманти в Minecraft, така че моля, наистина обичам тази игра и концепцията за нея е невероятна. Само ако имаше нещо като игра с куестове, които можех да направя, за да събера повече пари по-бързо, нещо като кликер или състезание, за да познаеш кой печели и ти ще получиш пари или нещо подобно. така че да получаваш пари е СУПЕР БАВНО И ТРУДНО
Обикновено не оценявам игрите, но съм малко разстроен, купих някои скъпоценни камъни и не ги получих, разбирам какво лошо съобщение разработчикът или ще получи моите Gems или парите ми обратно, така че след като прескачах обръчи в продължение на 4 дни, нямам нито едно, нито друго Направих всичко, което ме попитаха, получих няколко автоматизирани имейла, все още нищо
Някои грешки в играта ми пречат да се насладя на цялата игра. Забавна игра, но арената няма да се отключи дори след достигане на необходимото ниво. Не мога да продължа напред, защото сега имам цел, която изисква арена.
Малко е нагласено. Вие се настройвате срещу тези процесори, които по някакъв начин нанасят повече щети, отколкото е физически възможно за тяхното ниво.. и т.н.Би било идеално, ако не похарчих 12 000 монети, за да получа само една кост и трябва да имаме възможността да изчистим всички скали в място за копаене
Солидна пристрастяваща игра. Страхотно представяне, много различни неща за правене, а рекламите са много минимални и изобщо не се натрапват. Обикновено не се опитвам да пиша ревюта, но това е много добре направена мобилна игра.
Това е готина и забавна игра, но Bones, който трябва да направите специален динозавр, няма да ви бъде даден, освен ако не е с висока цена и повярвайте ми, не е на случаен принцип, това се случва умишлено 😤 Добавянията също бяха спрени в последните актуализации. Таксите се увеличават много след всяко копаене
Нуждае се от подобрение. Цената на проучването се покачва, независимо дали намерите костите, от които се нуждаете. Ако имате 3 избора за копаене на скали, тогава можете да платите 1 скъпоценен камък или да гледате реклама за още 3, но все пак може да не намерите костите, от които се нуждаете и ще трябва да се върнете в менюто и да хвърлите заровете за кои кости можете да намерите следващия .
Това е фантастична игра. Има страхотно геймплей изживяване и страхотна графика за зареждане. Моля, дайте ни възможност бързо да се върнем до входа на парка. Отнема толкова много време, след като получите по-високо ниво, което намирам, че запазвам първата експедиция, за да използвам като бърза връзка.
Печеленето на пари е твърде трудно и напредъкът във всичко се нуждае от минимум 2 часа обратно броене. Що се отнася до отварянето на яйце, победи ме, 58 часа в ранните етапи на играта са гадни. Битката е еднократна цена и ще има момент, в който не можете да продължите напред. Много сладки същества, но играта ви насърчава да купите скъпоценен камък. пропилян.
Много колеблива игра
Наистина страхотно натрупване за събиране на вкаменелости и постигане на цели. Поддържам посетителите на парка си доволни с продавачите на храни и декорирането на парка. Докато моите динозаври се развиват, те могат да поставят пръстен, за да се бият с други динозаври. Досега не ми се е налагало да харча собствените си щатски долари, защото получавам монети постоянно. Намирам скъпоценни камъни и части за изграждане на механични същества. Мога да излюпвам яйца и да ходя на експедиции, за да взема безплатни предмети.
Супер 😃😃😃😃😭
толкова е сладък и ми харесва, че няма досадни изскачащи реклами, които да смущават играта. толкова е забавно намирането на кости и откриването на нови динозаври. забавно е колко нелепо изглеждат динозаврите, когато ги обедините. любимата ми част от играта определено е, че можете да й се насладите напълно, без да купувате нищо в играта. можете да получите повече инструменти в играта, като гледате реклами, с които съм добре, стига да не се налага да харча пари
Crazy Dino Park Puzzel elw
Това е наистина страхотна игра, но след като стигнете до по-високи динозаври, процесът става лудо ezpensive, въпреки че имам предложение за разработчиците. Би било много по-забавно, ако кажем, че има максимален лимит за монети, да речем, като амонитните 5000 монети, след което ден след ден той намалява със 100 до мястото, откъдето започва, това би било ефективен начин да накарате хората да играят по-дълго, защото тогава всичко, което трябва да направят, е да изчакат цена, която е разумна за тях. Надявам се да добавите това към играта. Благодаря!
Страхотна игра. Иска ми се само да можете да добавите. Като информация за всяко животно, което се изкопава и прави.
Не мога да направя много. Няма реални приходи за надграждане или правене на нещо наистина. Не съм сигурен какъв е смисълът. Играта се нуждае от много подобрения