Post by ningcronilsiopor on Feb 22, 2022 13:38:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατάει άπειρους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Score! Hero 2022 2022 version ▞▞▞
καλά γραφικά, αλλά ο Ιησούς Χριστός οι φύλακες είναι σε στεροειδή. Πραγματικά έχω ξοδέψει και τις 5 καρδιές προσπαθώντας να σκοράρω ένα φάουλ κόντρα στην Μπλάκμπερν επειδή ο τερματοφύλακάς τους προφανώς ήταν εκπαιδευμένος από έναν Θεό και σώζει κάθε προσπάθεια που κάνω. Ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να αποκρούσεις ένα σουτ που στοχεύει στην επάνω δεξιά γωνία σε μικρή απόσταση; Νιώθω ότι πρέπει να περάσω την μπάλα στη γραμμή του τέρματος για να θάψω ένα σουτ. Και το AI, κάνει να νιώθω ότι παίζω το κλασικό XI με θρυλική δυσκολία. Είναι τρελοί.
Με τηλεοπτική κάλυψη η τελευταία ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Πληρώστε για να παίξετε σκουπίδια
Club Soccer Director 2022 v1.3.7 MOD APK Απεριόριστα χρήματα/VIP ... Ποδόσφαιρο Strike Multiplayer Soccer 1.32.0 ... Σκορ! Hero 2022 2.02 Mod χρήματα.
Score! Hero 2022 Spordimängud ljuc
Είναι δύσκολο να σουτάρεις από συγκεκριμένη γωνία και αν ο αμυντικός άγγιξε την μπάλα, πρέπει να ξαναρχίσεις ξανά σαν να είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξεις
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν πρόκειται να ξεκινήσετε έναν αγώνα, κλείνει. Και αυτό συμβαίνει στο DLS 22 επίσης σε όλες τις συσκευές μου. Ελέγξτε καλά τις εφαρμογές σας.
Είχα μια διαφορετική εμπειρία, δεν μου άρεσε να παίζω σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού... Τα επόμενα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα. Όλοι μπορούν να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι. Αλλά το μόνο πράγμα που χάνω τη ζωή μου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξαναγεμίσει... Σας ζητώ να μειώσετε και εσείς τον χρόνο αναπλήρωσης των ζωών... Γιατί, θα μπορούσε να σώσει πολλές ζωές ❣️
Score! Hero 2 PC. 1. Download MEmu installer and finish the setup. Score! Hero 2 PC ... Soccer Manager 2022- FIFPRO Licensed Football Game PC.
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά αφαιρέστε τις καρδιές
Rayman Adventures Kalandjátékok rtua
Παιχνίδι συνολικής καθυστέρησης. Μετά την ολοκλήρωση πολλών επιπέδων το παιχνίδι γίνεται τόσο αργό και αργό. Δεν μπορώ καν να σχεδιάσω σωστά για να περάσω. Το χειρότερο παιχνίδι
Επειδή έχει ζωές για αυτό βάζω 1 αστέρι
AI:Όχι υπέροχο ΟΧΙ κακό Το πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι ότι οι αμυντικοί ΕΙΝΑΙ SO OP 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΙΤ
Το παιχνίδι είναι ωραίο Απλά όταν μου βγάζει να σχηματίσω δύο χαρακτήρες μου κολλάει και δεν ξέρω τι να απαντήσω
Συνεχίζει να με διώχνει από το παιχνίδι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα μπω σε αυτό
Απλά είναι πολύ μαλακισμένο παιδί
Υπάρχουν πολλά σφάλματα στην έκδοση 2022 της εφαρμογής. Πρέπει να παίξω στο ίδιο επίπεδο 2 φορές. Και πολλά άλλα
Το παιχνίδι είναι πολύ κακό. οι άλλοι αμυντικοί της ομάδας είναι πιο αποτελεσματικοί και τα τάκλιν με θαύματα. και χάνω την ενέργειά μου στα λάθη του παιχνιδιού οι παίκτες μου χάνουν μόνοι τους την μπάλα. Ανησύχησα πολύ το παιχνίδι και απεγκατέστησα. ο τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ πολύ κακό το χειρότερο παιχνίδι
Κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν απλά χρειάζονται πίσω ήρωας του παλιού σκορ...
είναι καλό αλλά οι χαζές καρδιές είναι τόσο ενοχλητικές αφαιρέστε το pls
πραγματικά ένα υπέροχο παιχνίδι για να παίξετε με ενημερωμένες πληροφορίες και γραφικά. Ευχαριστώ Πρώτη αφή
Είναι πολύ δύσκολο για αρχάριους σαν εμένα, αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι όπου μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας παιχνίδι παίκτη όπως το fifa και επίσης μου αρέσει ο Γερμανός που μιλάει αγγλικά
Το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ
Score! Hero 2022 Olahraga dni
Score! Hero 2022 Sports ybde
Το καλύτερο παιχνίδι για το έτος, εύκολο να παίξετε,
Όποιος θέλει να σπάσει το κινητό του μα το κατεβάσει
Download game Penalty Shootout Soccer Game APK latest version 20.18.01 for android devices. ... Hero 2022 · Real Snooker 3D · Shooting Ball
Στο επίπεδο 10 το παιχνίδι δεν θα σταματούσε να κολλάει και μετά την επανεγκατάσταση δεν θα λειτουργούσε.
Συναρπαστικό και προκλητικό όλα τα έτοιμα συσκευασμένα 405 αστέρια και μετρώντας μόνο την 8η σεζόν, το μόνο πρόβλημα είναι ότι ορισμένα κορυφαία πρωταθλήματα δεν είναι διαθέσιμα, ειδικά το epl
Ρεκόρ αρνητικής θερμοκρασίας για τον Λαγκαδά - Live ...
Καλό παιχνίδι αλλά συνέχια βρίσκει την μπάλα ο αντίπαλος, επίσης αυτό το πράγμα με τις εκνευριστικές καρδούλες και μετά πρέπει να περιμένουμε για να ξαναπαίξουμε.😠😠😠😡😡😡
Αυτό είναι το παιχνίδι είναι τρομερό και όχι ρεαλιστικό. Γιατί οι αμυντικοί είναι τόσο καλοί και στην πραγματικότητα πηγαίνουν για την μπάλα και προσπαθούν να την χτυπήσουν, αλλά οι συμπαίκτες στέκονται εκεί περιμένοντας να πάει η μπάλα στα πόδια τους, ενώ οι αμυντικοί τρέχουν προς το μέρος τους και καθαρίζουν την μπάλα. Είναι σαν να βλέπεις ένα νήπιο να παίζει εναντίον μιας ομάδας κάτω των 18 ετών. Όταν παίρνω την μπάλα μερικές φορές (40% των περιπτώσεων) δίνει την επιλογή να πασάρει όταν υπάρχει αμυντικός ακριβώς μπροστά του, οπότε όπου κι αν χτυπήσεις την μπάλα, ριμπάουντ του αμυντικού.whyistherelives
Το παιχνίδι έχει καρκίνο (μάλλον ) για αυτό μην το κατεβάσετε για την ψυχολογική σας υγεία
Καλές δυνατότητες, μου άρεσε το αρχικό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι απογοητευτικά δύσκολο. Σε ορισμένα επίπεδα, μπορώ να καταλήξω να χρησιμοποιώ όλη μου τη ζωή επιχειρώντας έναν αγώνα. Ο τερματοφύλακας είναι σαν τον Superman και σε κάνει να επιχειρείς ένα σουτ από αδύνατη γωνία. Το χειρότερο είναι ότι ξοδεύεις σχεδόν όλη σου την ενέργεια σε ένα σενάριο και αν αποτύχεις το επόμενο σε επαναφέρει στην αρχή. Απλά μια ξεδιάντροπη αμοιβή για να κερδίσεις που θα μπορούσε να ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι.
Μου αρέσει, αλλά το σύστημα της καρδιάς είναι πολύ χαζό. Θέλω να πω ότι περιμένω 30 λεπτά έως 1 ώρα για να επαναφέρω τις καρδιές μου για μόνο 10 λεπτά παιχνιδιού, ίσως ακόμη λιγότερο; Εάν οι προγραμματιστές δεν το διορθώσουν αυτό, θα αναγκαστώ να το απεγκαταστήσω .
Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχετε μόνο μερικές ομάδες και πρέπει να προσθέσετε πραγματικά ονόματα παικτών
Με πεταει και δεν με αφηνει να παιξω 😡😡😡😡
Ρε είναι ******* Κωλοπαίχνιδο **** την FTG σας μέσα και κάνει 380κάτι MB μην το κατεβάσετε είναι ένα ηλίθιο παιχνίδι που όλη την ώρα σου χάνει την μπάλα μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Mjn το κατεβάζεις
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει πώς αν χάσεις την μπάλα οι συμπαίκτες σου αρχίζουν να περπατούν και τους αφήνουν
Δεν είμαι σίγουρος πώς το κάνατε, αλλά το AI είναι χειρότερο από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό δεν είναι παιχνίδι ποδοσφαίρου γιατί υπάρχει πάντα ένας καθορισμένος τρόπος για να προοδεύσετε. Βάζεις τη βολή σου στην ίδια τοποθεσία ξανά και ξανά και θα δουλέψει. Ωστόσο, δεν είναι ένα παιχνίδι παζλ, καθώς ο χαρακτήρας σας και οι συμπαίκτες σας θα βρουν δημιουργικούς και δυναμικούς τρόπους για να πιάσουν την μπάλα. Και πάλι, δεν είμαι σίγουρος πώς το κάνατε, αλλά φαντάζομαι καλή δουλειά.
Το παιχνίδι είναι εντάξει ΑΛΛΑ δοκιμάστε να διορθώσετε προβλήματα όπως. Η ομάδα μου θα πρέπει να μπορεί να επιτεθεί όχι μόνο σε αυτούς αλλά και να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ το κομμάτι του ελέγχου του παιχνιδιού με κουμπιά στην οθόνη, ευχαριστώ
Κουράστηκα και βαρέθηκα αφού έπαιξα για 1 εβδομάδα. Το παιχνίδι είναι πολύ περιοριστικό. Σας δίνει λίγες επιλογές για να παρακάμψετε τα εμπόδια και να σημειώσετε γκολ. Και το γεγονός ότι δεν είναι σωστός ποδοσφαιρικός αγώνας το κάνει πιο βαρετό. Πάσα σε έναν συμπαίκτη σου και αυτός θα σταθεί εκεί ενώ ο αντίπαλος μπαίνει για να ανακόψει ανεξάρτητα από το πόσο ακριβές είναι το πέρασμά σου.
#Repost Our official Data Analytics partner for Hero I-league season 2021-2022 · *****Announcement***** We are now the official.
Από πού να αρχίσω Πρώτον, οι παίκτες χάνουν την μπάλα μόνοι τους, δεύτερον οι τερματοφύλακες είναι τοίχοι και οι παίκτες όταν πασάρεις δεν κινούνται και περιμένουν την μπάλα. Πολύ κακό παιχνίδι
Σύμφωνα με τα δύο πρώτα, αυτό το παιχνίδι είναι λίγο πολύ άχρηστο. το μόνο που μου αρέσει είναι ότι υπάρχουν περισσότερα κλαμπ που διάλεξαν εκτός από το ότι αυτά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι δολοφονικά 😰και μην ξεχνάτε ότι οι φύλακες είναι πολύ καλοί για να είναι αληθινοί αναστεναγμοί!!!
Μετά από τρία επίπεδα το παιχνίδι γίνεται τόσο δύσκολο και δεν μου άρεσε το θέμα της ενέργειας, παρακαλώ αφαιρέστε το και ο τερματοφύλακας είναι σαν ρομπότ που πιάνει μπάλα από την CONERS.pls διορθώστε όλα αυτά, αν και τα γραφικά είναι υπέροχα
Δεν νομίζω ότι έχω γράψει ποτέ μια κριτική για μια εφαρμογή ή ότι έχω δώσει λιγότερα από 3 αστέρια. Αλλά σε σύγκριση με τον αρχικό ήρωα Score, αυτό το παιχνίδι είναι τρομερό. Έχω κολλήσει στο ίδιο επίπεδο τις τελευταίες 2 μέρες γιατί το AI σε αυτό το παιχνίδι είναι πέρα για πέρα ηλίθιο και οι αμυντικοί κάνουν τάκλιν που είναι αδύνατο να γίνουν. Οι συμπαίκτες σας θα μετατραπούν κατάφωρα σε αμυντικούς και στη συνέχεια θα συνεχίσουν να χάνουν την μπάλα. Λόγω αυτού, το παιχνίδι δεν είναι πολύ ευχάριστο και πιθανότατα θα διαγραφεί εάν δεν διορθωθεί.
Score! Hero 2022 Športové hry vbi
ΑΠΟΕΛ ΘΡΎΛΟΣ